Observație
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/412

Stiri

Aikido seminar Drobeta Turnu-Severin 4-6 Septembrie 2015

   In weekend-ul 4-6 septembrie, Drobeta Turnu-Severin a gazduit seminarul de Aikido condus de sensei Iulian Perpelici 5 Dan Aikido Aikikai.

   Inceputul de toamna a reunit 30 de Aikidoka si nu numai in 4 antrenamente desfasurate pe parcursul celor 3 zile mult prea toride pentru luna lui Rapciune. Chiar daca starea vremii a supraincalzit practicantii pe tatami, aceasta a fost foarte potrivita pentru plimbarea pe faleza Dunarii si petrecerea de sayounara din Serbia, din orasul Kladovo, unde s-a servit o masa traditionala sarbeasca minunata.

   Shoshin Dojo a organizat pentru intaia oara un seminar de Aikido in Drobeta Turnu-Severin si a iesit impecabil. Cei care au venit din Resita, Timisoara, Bucuresti, Galati sau Arad au avut doar cuvinte de lauda pentru eveniment.

Image Gallery

{gallery}412{/gallery}