Stiri

Aikido seminar Alba Iulia 28-30 august 2015

   In weekend-ul 28-30 august 2015, in judetul Alba s-a desfasurat seminarul de Aikido condus de sensei Mihai Vladu 2 Dan Aikido Aikikai. 30 de colegi de Aikido din Baia Mare, Timisoara, Orastie, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin si Alba Iulia s-au intalnit pentru a se antrena impreuna in cele 3 zile.

   Stagiul a avut si obisnuita iesire in natura. Parintii prichindeilor care au participat la antrenamente s-au implicat si ei in deplasarea aceasta, astfel incat grupul marit s-a bucurat de frumusetea Cheilor Rametului, de o balaceala in apa racoroasa si imbietoare in acele zile toride, dar au poposit si la Manastirea Rametului, iar catre finalul excursiei, cu totii s-au delectat cu un gratar copios. Si chiar daca tentatia somnului de dupa calatorie a fost mare, totusi disciplina si-a spus cuvantul, astfel incat toata lumea a intrat direct pe tatami pentru antrenamentul de sambata seara.

   De asemenea, cu ocazia seminarului, sensei Mihai Vladu a examinat colegii dornici sa isi confirme munca si studiul din ultima perioada. Felicitari celor care au sustinut acest examen!