Stiri

Curs formare instructor sportiv, specializarea AIKIDO

Curs formare instructor sportiv - specializarea aikido

Organizator:
Info Center Group Sibiu si Fundatia Romana de Aikido Aikikai

Perioada de inscriere:
01 iulie - 30 septembrie 2015

Perioada de desfasurare a cursului:
Cursul se desfasoara pe perioada a 4 zile calendaristice (de Joi pana Duminica), perioada programata fiind in una din ultimele doua weekend-uri a lunii Noiembrie 2015. Locul de desfasurare inca nu este stabilit, el urmand a se comunica in timp util.

Conditii de inscriere si participare:
La acest curs se poate inscrie oricine indeplineste conditiile minime, adica:
- completarea si semnarea contractului de formare profesionala (in atasament ai contractul in format WORD),
- studii medii (liceu cu diploma de bacalaureat),
- viza medicala pe legitimatia aikikai (viza pe legitimatie are valabilitate maxim un an de la data eliberarii) sau certificat viza medicala, in care sa specifice (apt efort fizic - stare de sanatate buna),
- carte de identitate in original si copie,
- certificat de nastere si casatorie, pentru cazurile cand exista schimbare de nume,
- diploma de studii in original si copie.

Taxa de inscriere si participare este de 1000 de lei/persoana.

Cursul va fi sustinut de minim 2 lectori-formatori, incarcatura fiind de 60 ore teorie, practica si evaluari, curs in care se vor studia notiuni de igiena, sanatate si securitatea muncii, teorie si metodica pregatirii sportive + pregatirea specifica pe ramura de sport.

Nota BENE
- dosarele de inscriere in format electronic vor fi primite si verificate de Daniel Nicolae Ene, telefon 0723-511-333, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- intreg dosarul (fisierul in format electronic) va fi trimis sub forma de arhiva in programul WinRAR. Documentele scanate sau fotografiate sa fie numai in format JPG. Dosarul cu actele in original, se va depune de catre candidat, la locul de desfasurare al cursului, odata cu taxa de inscriere si participare, integral.

Va rugam seriozitate si a se respecta intocmai procedura ceruta. Pentru informatii suplimentare va rugam contactati pe Daniel Nicolae Ene pentru a rezolva orice nelamurire. Va multumim pentru intelegere.


Fundatia Romana de Aikido Aikikai