Seminar aniversar Doshin
Sambata, 26 octombrie 2013 - Duminica, 27 octombrie 2013

Prima decadă pentru Doshin dojo Râmnicul Vâlcea
Toamna aceasta, cu mai multă exactitate pe 1 noiembrie, Doshin dojo - Râmnicul Vâlcea împlinește 10 ani de la înființare, ocazie cu care va avea loc un seminar național, deja tradițional anual, condus de instructorii Fundației Române de Aikido Aikikai (FRAA), Adrian Bunea sensei, 4 Dan Aikido Aikikai și Sorin Despa sensei, 4 Dan Aikido Aikikai. Toți aikidoka români sunt invitați să sărbătorească alaturi de Ștefan Serafim, dojocho Doshin și elevii lui, mai ales prin practică, dar nu numai.
1 noiembrie 2003, sala de Judo din cadrul Sălii Polivalente din Râmnicul Vâlcea, pășea pentru prima data Ștefan Serafim cu un vis: să aducă Aikido și în Râmnicul Vâlcea, pentru ca oricine ar fi interesat și doritor să poată practica această artă marțială.
1 noiembrie 2013, visul continuă și Ștefan Serafim este încă neobosit de cei 10 ani de navetă București - Râmnicul Vâlcea. De-a lungul decadei, el a rămas credincios idealului său: "Atâta timp cât minim 3 persoane vor dori să învețe Aikido în acest oraș, voi face eforturi pentru ca acest lucru să fie posibil".
Iata că anul acesta se împlinesc 10 ani, timp în care mai mult de 100 de râmniceni au călcat pe tatami, au transpirat și au căutat răspunsuri. Și după 10 ani...visul continuă, neîntrerup, neobosit!
Stagiul aniversar va fi condus de doi prieteni de nădejde ai Doshin Dojo: Adrian Bunea sensei, 4 Dan Aikido Aikikai si Sorin Despa sensei, 4 Dan Aikido Aikikai. Cei doi instructori ai Fundației țin anual un stagiu de pregătire cu toți practicanții dojo-ului din Râmnicul Vâlcea și ceilalții membrii ai Fundației care participă la acestea.
Pentru dojo-ul din Râmnicul Vâlcea, cei doi maeștrii și-au adus aportul personal în dezvoltarea și progresul tehnic al membrilor acestuia, de-a lungul celor 10 ani.
Ca și în alte ocazii, vor transmite o parte din tehnicile lui Masatake Fujita Shihan și vor face să fluture zâmbete pe chipurile obosite.
Toți pasionații sunt așteptați!